Profilen

Njut av dagen

Balans i livet

 

Balansfasen handlar om att inspirera till fortsatt hälsosamt livsstil som verkligen fungerar i Din vardag. Fokus ligger på att hålla kvar lusten och motivationen till en bra livsstil både i matvanor och motion oavsett årstid. Det gäller att vara medveten om sitt beteendemönster och vara medveten att styra den i rätt riktning så Du inte kommer i "fallgropen" igen. Att ha en Coach som stöttar Dig och som hjälper till under resan är guld värd för Ditt välmående och hälsa. Då rekommenderas Profilen. 

Det är en stor förändring att ta beslutet att ta vara på Din hälsa vilket innebär en del förändringar. Det Du kan titta på runt omkring Dig som påverkar Dina beslut är omgivning, beteende, kunskap, värdering, identitet, stress och livsuppgift hur Du vill leva i framtiden för Din hälsa.

Att ändra sin kost och börja träna är en ny start till en ny livsstil. Det Du vinner är bättre hälsa. Under Din viktnedgång/balansvikt möter Du många "hinder". Det kan vara stora tillställningar som t ex Bröllop, Jul-Nyår-Påsk-Midsommar helger, födelsedagar, fester och när Du är ledig (Sommaren). Då är det viktigt att vara steget före och planera inför dessa "hinder".

Då rekommenderas Profilen för att få feedback. 

 

 

 

 


Design By Pixelunion