Profilen

Njut av dagen

Känslor !

/img_3023arlig.jpg

Känslorna påverkar hur Du mår och vad Du stoppar i Dig. 

Det är viktigt att försöka äta lite men ofta samt gärna regelbundet. När känslorna pendlar gäller det att stanna till, ta tag i backspegeln för att kolla vad det beror på varför Dina känslor går upp och ner. Annars är det lätt att Du tar till Dig att köpa något sött eller äter fel som gör att Du får i Dig för mycket Kcalorier. Du ska vara ärlig mot Dig själv och inte vara falsk genom att göra saker, typ äta godis eller liknande för att tro att Du mår bra av det för på sikt blir det annars att Du går upp i vikt igen sakta men säkert.

Fundera på Varför Dina känslor pendlar och försök lösa detta på bästa sätt så att det inte påverkar Din vikt. Visst kan Du unna Dig något gott under helgen men stå fast vid det så Du inte ökar i smyg igen.

Nu börjar det bli allt ljusare och ljusare ute. Ta vara på ljuset och gå ut under dagen, speciellt när solen skiner för det mår Du bra utav. Ta hand om Dig och se till att unna Dig i saker Du tycker om. Då mår Du bäst.

Min utmaning nu är Påsken, då det blir mat & dryck tillsammans med nära och kära. Då gäller det att kunna väga balans mellan detta, mat & dryck samt inte glömma att faktiskt röra på mig också med härliga "vårpromenader".

Sköt om Dig  och GLAD PÅSK !

 

 

8 mar 2016


Design By Pixelunion
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)