Profilen

Njut av dagen

Må bra!

 

/cny2ta2waaakgaa.jpg

I dagens samhälle finns det mat överallt, dygnet runt. Det är så lätt att man stoppar i sig något fast man egentligen inte är hungrig, bara för att umgås. 

I samband med denna utveckling har flera gått upp i vikt för mycket än vad man mår bäst att väga. 

Den största "boven" är all färdiglagade maten vi köper då den innehåller saker som inte är bra för kroppen. 

Profilen rekommenderar att du försöker äta regelbundet. Då mår Ditt blodsocker som bäst. Den bästa drycken är vatten, 8 glas dagligen rekommenderas. 

Ger Dig egen tid. Träna, ta en promenad eller gör något annat som du brinner för. All motion är guld värd framför allt för Din viktigaste muskel, Ditt hjärta. 

I dagens samhälle sitter vi alldeles för mycket. Därför rekomenderar Profilen att du försöker vid alla tillfällen ha vardagsmotion varje dag. Det räcker med en promenad på 30 minuter per dag för konditionen.

Profilen rekommenderar att du går under en dag 10 000 steg för Ditt välmående och hälsa. För att Du ska ha lite koll på hur många steg Du går per dag rekommenderar Profilen att Du använder en stegräknare. 

I vårt samhälle finns det mycket stress runt omkring oss. Profilen rekommenderar dig att när du har egen tid kan du meditera en stund varje dag för det påverkar ditt välmående över dagen och du har lättare att hantera stress.

 


Design By Pixelunion
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)